Onafhankelijk hypotheekadvies vanuit Amsterdam en omgeving

Tijdens het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek komt er een hoop op u af. Bij Team Concepts nemen we u graag bij de hand om u te ontzorgen en uw hypothecaire zaken voor u te regelen. Zo krijgt u gegarandeerd de hypotheek die het beste bij u past en heeft u de beste deal. Neem vandaag nog contact op met onze erkende adviseurs voor meer informatie of voor een eerste afspraak.

Neem contact op

Begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek

Bij Team Concepts begeleiden wij u gedurende het gehele kooptraject, van inventarisatie tot het passeren bij de notaris. Zo staat u er nooit alleen voor.

financieel advies huis kopen

Onafhankelijk hypotheekadvies

Eerst maken wij kennis met u en leren we uw situatie kennen. Wij komen bij u langs voor een persoonlijke afspraak – dit kan zowel tijdens kantooruren als in de avond of op zaterdag. We nemen kennis van uw wensen en doelen, gaan vervolgens berekeningen maken en voorzien u van een passend advies. Daarbij houden wij regelmatig contact met u, uw bank en uw notaris. En omdat wij volledig onafhankelijk werken, bent u verzekerd van de beste hypotheek voor uw situatie.

Maak uw eerste afspraak
financiële hulp huis kopen

Goede financiële nazorg

Als u er ook na het aanvankelijke kooptraject niet alleen voor wilt staan, dan bieden wij uitstekende financiële nazorg. Wij bieden de mogelijkheid om een dienstverleningsovereenkomst of abonnement af te sluiten, zodat u altijd beschikt over de ervaring en expertise van onze erkende adviseurs. Vraag onze adviseurs over de mogelijkheden.